Nieuwe ESF-oproep voor opleidingen opengesteld

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Om het levenslang leren aan te moedigen lanceerde ESF-Vlaanderen op 1 december 2019 een projectoproep rond opleidingen. Ondernemingen en organisaties kunnen steun bekomen als ze hun werknemers in de komende jaren bepaalde opleidingen laten volgen. De subsidie voorziet een tussenkomst van 50% tot 70% in gemaakte en aangetoonde opleidingskosten en bedraagt maximum 80.000 euro. De aanvragen dienen voor 28 februari 2020 ingediend te zijn. Meer info is terug te vinden op de ESF-applicatie (www.esf-agentschap.be ).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg maandelijks updates en weetjes over de financiële sector.

Deel dit bericht met jouw netwerk

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle geplande evenementen zullen doorgaan via webinars. Meer info krijgt u bij inschrijving.