Workshops

Een andere kijk van jouw expertise...

Levenslang leren is geen optie meer maar een must om in jouw job en daarbuiten te blijven groeien. Je kan via onze bijscholen jouw expertise uitbreiden binnen jouw eigen job, nieuwe kennis en competenties opdoen of verplichte erkenningen behalen. Eén ding staat vast: op korte tijd versterk je jezelf professioneel.

Demo's

[24.10.2020- Opleiding adviseur in gezonde, levende en duurzame voeding

24 oktober 2020 - 26 juni 2022

Opleiding : ADVISEUR IN GEZONDE, LEVENDE EN DUURZAME VOEDING L'Ecole d'Alimentation Vivante & Durable LEVENDE & DUURZAME VOEDINGSSCHOOL (EAVD) biedt een gecertificeerde opleiding aan verspreid over 2 jaren (20 dagen). Deze opleiding draait over drie complementaire assen : gezonde voeding, levend voedsel en duurzame voeding. Men streeft ook naar een evenwicht tussen theorie en praktijk. Volgende onderwerpen komen aan bod : de basis voedingsprincipes, de voedsels, de bereidingswijzen, de keukenconcepten, recepten ivm levende en duurzame voeding. Dankzij deze opleiding zal elk deelnemer aanvullende professionele vaardigheden verwerven op het gebied van gezondheid, catering, ecologische transitie en / of duurzame ontwikkeling. Deze opleiding promoot duurzame spelers en zorgt ervoor dat de deelnemers bereid zijn om een positieve impact te hebben op het milieu voor toekomstige generaties. Het pedagogische team bestaat uit duurzame spelers die voor hun inzet en hun vaardigheden uitgekozen werden. Deze opleiding leidt tot het diploma : Adviseur in Gezonde, Levende en Duurzame Voeding. Prijs van de opleiding (mogelijkheid tot indiening subsidiedossier via https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille ) : - 5.500 € exclusief BTW - 30% subsidie (kleine ondernemingen) : 3.850 € exclusief BTW - 5.500 € exclusief BTW - 20% subsidie (middelgrote ondernemingen) : 4.400 € exclusief BTW - Syllabus, drank en eten inbegrepen - Plaats van de opleidingen : Rue des communes 2 - 1470 Genappe (Belgique)

Inschrijven

[8.12.2020- Webcast] Praktijkopleiding: Senior dossierbeheerder in digitaal kantoor van de toekomst (9u-17u)

8 december 2020 - 8 december 2020

Wij krijgen vaak van onze klanten te horen dat er een groot gebrek is aan een praktijkgerichte opleiding voor senior dossierbeheerders. Daarom organiseert FinSkills voor u een doorgedreven opleiding. Deze ‘bootcamp’ is gericht op het verwerven van accurate en toepasbare kennis van de dagelijkse activiteiten in uw boekhoud of - accountantskantoor. Tijdens de cursus worden, naast de belangrijkste fiscale topics, tips en tricks gedeeld om uw klantendossiers op een efficiëntie manier digitaal te verwerken. Na het volgen van deze opleiding zullen uw dossierbeheerders alle tools in handen hebben om uw klantendossiers beter en sneller te verwerken. De cursus is tevens geschikt voor vennoten / partners die hun kantoor en afsluitdossiers wensen te digitaliseren en automatiseren. Er wordt in de praktijk getoond hoe men automatisaties en synchronisaties kan uitvoeren op uw klantendossiers en op welke manier men uw klanten kan overtuigen om de stap naar een digitaal dossier te zetten.

Inschrijven

[29.12.2020-] Webcast: Junior dossierbeheerder in digitaal kantoor van de toekomst + overzicht fiscale Covid-maatregelen (9u-17u)

29 december 2020 - 29 december 2020

Wij krijgen vaak van onze klanten te horen dat er een groot gebrek is aan een praktijkgerichte opleiding voor startende en junior dossierbeheerders. Daarom organiseert FinSkills voor u een opleiding waar alle basistechnieken + basisboekingen aan bod komen en waar tevens de frequent toepasbare fiscale topics aan bod komen. Tijdens de cursus worden er ook tips en tricks gedeeld om uw klantendossier op een efficiëntie manier digitaal te verwerken. Na het volgen van deze opleiding zullen uw startende en junior dossierbeheerders alle tools in handen hebben om uw klantendossiers beter en sneller te verwerken

Inschrijven

[26.1.2021- Webcast] Kantoororganisatie binnen digitaal kantoor van de toekomst (9u tot 16u45)

26 januari 2021 - 26 januari 2021

Wij krijgen vaak van onze klanten te horen dat er een groot gebrek is aan een praktijkgerichte cursus kantoororganisatie. Daarom hebben we via FinSkills een cursus kantoororganisatie samengesteld voor bestuurders en senior dossierbeheerders binnen boekhoud- en accountantskantoren. Tijdens de cursus worden er tips en tricks gedeeld om uw klantendossiers op een efficiëntie manier digitaal te verwerken. Daarnaast komen de volgende onderwerpen komen aan bod : opdrachtbrief, anti-witwaswetgeving, UBO- regelgeving, gdpr-regelgeving, en meest frequent gebruikte “legal documents”. Tot slot wordt ook de beroepsaansprakelijkheid besproken en worden er tips & tricks gedeeld om deze aansprakelijkheid zo veel mogelijk in te perken. Na het volgen van deze opleiding zal u alle tools in handen hebben om uw klantendossiers sneller en efficiënter te verwerken.

Inschrijven

[2.2.2021 Webcast] : Dossierbeheerder anno 2021 + overzicht fiscale Covid-maatregelen (9u-17u)

2 februari 2021 - 2 februari 2021

Wij krijgen vaak van onze klanten te horen dat er een groot gebrek is aan een praktijkgerichte opleiding voor dossierbeheerders. Daarom organiseert FinSkills voor u een opleiding waar alle basistechnieken + basisboekingen aan bod komen en waar tevens de frequent toepasbare fiscale topics aan bod komen. Tijdens de cursus worden er ook tips en tricks gedeeld om uw klantendossier op een efficiëntie manier digitaal te verwerken. Na het volgen van deze opleiding zullen uw dossierbeheerders alle tools in handen hebben om uw klantendossiers anno 2021 beter en sneller te verwerken.

Inschrijven

[5.2.2021- Webcast : Autofiscaliteit anno 2021 (9u -11u)

5 februari 2021 - 5 februari 2021

Vanaf 1 januari 2020 wijzigt de autofiscaliteit opnieuw volledig (zowel in de personenbelasting als in de vennootschapsbelasting). Deze opleiding is dan ook noodzakelijk kennis voor elke accountant, boekhouder , belastingconsulent, financieel verantwoordelijke. De onderstaande onderwerpen worden uitvoerig en op een praktijkgerichte wijze besproken tijdens deze opleiding :

Inschrijven

Nieuwsgierig naar meer?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij spreken uw taal.

Wacht niet langer om ons even te contacteren voor een kennismakend gesprek, wij helpen u graag verder.

Tot binnenkort!

FinSkills Team

ikwilmeerweten@finskills.be

Alle geplande evenementen zullen doorgaan via webinars. Meer info krijgt u bij inschrijving.